Blizzard sysslar inte bara med Diablo, Warcraft och Overwatch, utan har även ett ej utannonserat survival-spel på gång. De medgav spelets existens i början av året i samband med att de sökte personal till det, och de verkar inte ha haft några större problem att hitta villiga utvecklare.

I ett årsavslutande inlägg skriver Blizzard-chefen Mike Ybarra om de viktiga förändringar som gjorts i deras olika team, och en av punkterna lyder:

Dan Hay, general manager för survival-spelet: leder teamet som ingjuter Blizzard-magi i denna genre medan vi skapar vårt första nya varumärke sedan Overwatch. Teamet har fördubblats i storlek i år och vi ser fram emot att utöka det ännu mer under det nya året!

Teamet har alltså fördubblas och väntas växa ännu mer, vilket kanske inte säger jättemycket eftersom vi inte känner till dess ursprungliga storlek, men det låter onekligen som att det är en hyfsat ordentlig satsning.

Hur spelet kommer att se ut eller vad det ska gå ut på vet vi inte, men de två bilder (som vi antar är konceptbilder) som Blizzard visat föreställer en portal från en modern värld till en fantasy-värld såväl som en krigare i fantasy-mundering. Ybarra har även tidigare sagt att han ser fram emot att låta spelare leva sig in i den helt nya världen "tillsammans", så vi kan nog utgå från att det har multiplayer.

Resten av Ybarras inlägg fokuserar främst på deras försök att förbättra arbetsmiljön efter anklagelser om bland annat sexuella trakasserier.