Tidsloopar blev lite av en oväntad "trend" under spelåret 2021, och ett av spelen som slog knut på tid och rum var Deathloop. Utvecklaren var den välrenommerade Dishonored- och Prey-studion Arkane, och trots en del inledande skepsis fick spelet ett rätt bra mottagande.

Om man fick mersmak av huvudkaraktären Colts äventyr så har det nu kommit tecken på att något nytt kan vara på gång. Det var i en livestream med Jason Kelley och Ozioma Akagha, som lånar ut sina röster till Colt och Julianna i spelet, som Kelley kanske sa något som han inte borde. Livestreamen är från i slutet av oktober, men fadäsen ser ut att ha flugit under radarn fram tills nu.

Han får en fråga om kodnamnen som användes under utvecklingen av spelet och svarar då att han inte kan dela med sig av dem eftersom de "ibland fortfarande blir anlitade under kodnamnen". Han gör sedan en grimas och säger att han kanske sagt något som han inte borde, samtidigt som Akagha säger att "han sa inte något".

Det låter alltså som att de fortfarande anlitas för något Deathloop-relaterat, men huruvida det är DLC, en uppföljare, en expansion, en spinoff eller inget som kommer att se dagens ljus vet vi inte.