För drygt två år sedan stod det klart att Ubisofts ständiga flaggskeppsserie Assassin's Creed skulle ta klivet till Netflix, som live action-serie (animeplaner ska också finnas). Jeb Stuart, som skrivit Vikings: Valhalla och 1988 års Die Hard (!) skulle skriva manus, och även agera showrunner.

Men det var då det. Jeb Stuart är nämligen inte längre en del av Netflix-serien Assassin's Creed. Detta på grund av "olika visioner" för serien. Det berättar Stuart i en intervju med Collider.

Han talar om hur en flytt från Los Angeles till London gjorde att teamet "tvingades" ärva hans vision, så att de får skapa en egen tycker han är "rättvist". Stuart tror fortfarande på serien.

I know it's going to be great whenever it comes out. I think the Ubisoft guys are fantastic. I think it's a terrific franchise. It was just a good, mutual time to move on for both sides.

Vi vet i dagsläget ytterst lite om Netflix-serien, men med tanke på Netflix tendenser att lägga ner serier i parti och minut lär Assassin's Creed behöva prestera på topp för att få chansen att bestå.