Io Interactive har precis meddelat att de ämnar strömlinjeforma Hitman-upplevelsen för nya spelare genom att mer eller mindre slå ihop de tre senaste spelen till en enda titel. Det innebär att Hitman 3 istället kommer att bli Hitman World of Assassination och inkludera de två tidigare spelen från och med 26 januari.

Äger man redan Hitman 3 så uppgraderas man automatiskt till World of Assassination, och äger man något av de två tidigare spelen så kommer de att förbli spelbara precis som tidigare.

World of Assassination blir tillgängligt i form av två produkter: ett baspaket som kostar 70 $ och inkluderar Hitman 3, Hitman 1 GOTY Access Pass och Hitman 2 Standard Access Pass; och ett Deluxe-paket man kan köpa till för ytterligare 30 $ som inkluderar Hitman 3 Deluxe Pack, Hitman 3 Seven Deadly Sins Collection och Hitman 2 Expansion Access Pass.

Om man redan äger nåt av de tre sistnämnda DLC-paketen så kan man även köpa till resten för ett proportionerligt reducerat pris – har man redan Seven Deadly Sins betalar man alltså 20 $ för att få tillgång till de resterande två.

Den 26 januari träder dessa ändringar i kraft, och då är det även tänkt att roguelite-läget Freelancer ska släppas till spelet. Hitman 3 säljs för övrigt med en ordentlig rabatt på Steam just nu, så har man varit sugen kan det vara värt att slå till, eftersom man i slutet av månaden då även får tillgång till de två tidigare spelen.