Den 23 februari släpps RTS-spelet Company of Heroes 3, men känner man sig fortfarande osäker på huruvida man ska köpa det får vi från och med i morgon chansen att delta i ett öppet multiplayer-test. Det är dock oklart hur länge testet kommer att pågå, och man ska nog heller inte förvänta sig att allt kommer att flyta på helt smärtfritt. Detta blir det sista speltestet innan släppet, så se till att hänga på om du är sugen.

För att delta går man helt enkelt till spelets Steam-sida, bläddrar ner lite och väljer Request Access/Begär åtkomst. Spelet ska sedan laddas ner när det blir tillgängligt i morgon, men man kan även begära åtkomst i efterhand och börja spela mer eller mindre direkt. Vad som ska inkluderas i testet vet vi inte, men mer information ska koma strax innan testet börjar.

Det färdiga spelet släppts alltså 23 februari till pc, men en konsolversion ska även släppas till Playstation 5 och Xbox Series X/S någon gång under året. Denna version kommer med underlättande funktioner för att göra det mer behändigt att lira med handkontroll, såsom en "taktisk paus"-funktion. Man kan även lira multiplayer, antingen spelare mot spelare eller spelare mot AI.