Flygsimulatorer är kul (tycker vissa av oss). Det är däremot inte att baxa fram ett tiotal kilo styrspakar, gasreglage och roder, sen fästa allt och hitta lediga USB-portar. För uppriktigt sagt - en vanlig gamepad räcker inte till.

Det här tänker företaget Yawman råda bot på: i vår släpper man gamepaden Arrow som är tänkt att göra samma sak som alla de där dyra styrspakarna. I grunden är det en vanlig gamepad, men som berikats med analoga reglage för trim, gas och lite annat. Triggerknapparna är mekaniskt knutna till varandra så att bara en kan tryckas in åt gången, vilket gör att de funkar som roderpedaler. Den har totalt sju axlar och 21 knappar (eller möjliga knappkombinationer, snarare).

Yawman Arrow-kontrollen funkar på pc, Android och Mac. Den funkar med MS Flight Simulator, Xplane, Prepar3D och DCS World, och givetvis även andra spel. Dessvärre verkar det inte finnas något Xbox-stöd så inget MSFS på Xbox Series från soffan med denna. Den verkar inte heller vara trådlös utan kräver en ledig USB-port. Men det är ju enklare att hitta än tre. Den släpps hursomhelst i vår. Okänd prislapp, men mer info här.