Bethesdas starke man, Todd Howard, stretade emot i ett decennium, men till slut föll han för Amazons erbjudande om att göra en tv-serie av Fallout eftersom: "det kändes rätt". Än så länge har vi inte fått någon som helst trailer och bara en enda officiell bild från serien, och förhoppningsvis blir det ändring på det under 2023.

Lyckligtvis kan vi trösta oss med inofficiella bilder som folk knäppt från inspelningarna. Förra året fick vi en skymt av Vault 32 som verkligen såg hoppingivande ut, och nu är det återigen dags att se något bekant. Den senaste vändan av bilder visar nämligen bensinstationen Red Rocket.

I spelen är detta en bensinstationskedja, men den mest ikoniska enskilda stationen är den från Fallout 4, som man stöter på tidigt i spelet och gör till sin bas. Enligt personen som tog fotona ska de filma på platsen i dag, men enligt en vän till denne fanns den ikoniska raketen inte på stationens tak. De kan alltså ha skippat den detaljen, alternativt lägga till den i efterhand som en datoreffekt.