Rumbleverse är utvecklat av Iron Galaxy Studios och utgivet av Epic Games. Men trots att det är ett hyfsat charmigt brawler/battle royale-spel med fokus på fribrottning – som dessutom är free-to-play – verkar det inte ha lockat tillräckligt många spelare.

I ett inlägg på den officiella webbplatsen skriver de att solen snart kommer att gå ner för alltid i Grapital City, och de tackar alla som varit med och spelat under spelets korta tid på marknaden. Har man lagt pengar på spelet, vare sig det är i dess butik eller på ett Battle Pass, kommer man att få tillbaka dem. Mer info om hur återbetalningen kommer att gå till ska delas snart.

I går fick spelet sin allra sista uppdatering, som bland annat låser upp allt som spelet har att erbjuda, utan kostnad, och ger alla spelare dubbla erfarenhetspoäng fram tills att portarna stängs den 28 februari. Fram tills dess kommer utvecklarna även att hålla i lite livestreams för att dela med sig av utvecklingen av spelet.

Iron Galaxy kommer givetvis att fortsätta skapa spel, och de skriver att detta inte nödvändigtvis är slutet för Rumbleverse-världen.