Atomic Heart släpps den 21 februari och ser ut att bli ett riktigt intressant actionspel, speciellt om man gillar upplägget i spel som Bioshock. Vi har fått se en hel del gameplay från det, men i den nya trailern som släppts får polygonerna flytta på sig i favör för riktiga skådisar.

Huvudrollen spelas av Jensen Ackles, som främst är känd som Dean Winchester i Supernatural och dess spinoff The Winchesters, och även varit med i bland annat The Boys. I trailern går han lös på en serie skyltdockor med det sågklingevapen vi sett i flera videor från spelet, och han använder även en elektrisk attack som han skjuter ut från den speciella handske han bär.

Tycker ni att det svänger i slutet av trailern så är det för att Doom-kompositören Mick Gordon står för musiken. Han har dessutom gått ut med att alla pengar han tjänar på projektet kommer att doneras till australiska Röda korsets krishjälp i Ukraina, vilket till viss del lär ha motiverats av det faktum att utvecklaren Mundfish ursprungligen kommer från Ryssland.

Den 21 februari släpps alltså Atomic Heart till pc, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series X/S. Det inkluderas dessutom i Game Pass.