Twitter-användaren ShinyQuagsire har grävt runt i Android-appen för Meta Quest och säger sig där ha hittat en sida som hänvisar till något som heter Quest Pass. I den tillhörande beskrivningen framgår det att det rör sig om en prenumerationstjänst som ger en:

upp till två nya appar eller spel varje månad med [Project Apollo]. Logga in varje månad för att lösa in dina appar och utöka ditt bibliotek med de mest spännande VR-titlarna.

Vidare står det att man får behålla apparna så länge man är prenumerant. Med andra ord rör det sig alltså om en spelprenumeration som är betydligt mer begränsad än Game Pass, eftersom man bara får välja två appar eller spel per månad. Vad man kommer att kunna välja mellan är heller inte klart, men vi kan nog utgå ifrån att det inte gäller hela butiken, utan snarare ett urval.

En annan användare bekräftade att sidan även gick att gräva fram i iOS-appen, men än så länge är det alltså helt obekräftade uppgifter. Kanske är det något de planerar att lansera i samband med Meta Quest 3, som det läckte uppgifter om för en vecka sedan.