Samarbeten mellan spel och klädmärken har blivit vanligare på senare år, och under 2022 släpptes bland annat en tröjkollektion med Final Fantasy-tema av Uniqlo. Puma vill också vara med, och även de har valt att samarbeta med Square Enix och Final Fantasy. Istället för bara tröjor har de dock satsat på en mer helomtäckande kollektion, inklusive skor, shorts, byxor, tröjor, väskor och kepsar.

Temat är onlinerollspelet Final Fantasy XIV, och åtminstone skorna slipper blaffiga logotyper och bilder från spelet, eftersom de valt ett mer subtilt designspråk som använder sig av olika färgkombinationer för att representera spelets aether-krafter. Kronan på verket är en liten "kristall" som hänger från skosnörena.

Kollektionen ska släppas "på utvalda marknader" den 15 mars och i Nordamerika den 25 mars. På Pumas webbplats för Sverige ligger skorna uppe för 1300–1400 kronor paret, medan ett par träningsbyxor går lös på 800 och en t-shirt på 500, för att nämna några exempel. Det står inga datum, men förhoppningsvis innebär detta att Sverige är en av de "utvalda marknaderna".