Vi har vetat sen i juli att online-affären för Wii U och 3DS ska stängas den 27:e mars. Detta datum är på måndag så här är en sista påminnelse till alla Wii U och 3DS-ägare, att om de vill köpa något i eShopen så har ni helgen på er innan eShopen stängs för gott.

De flesta exklusiva Wii U-spelen har släppts på Switch, men det finns fortfarande några exklusiva titlar kvar som det kan vara läge att inhandla om man inte har dem. HD-utgåvorna av Zelda Wind Waker och Twilight Princess finns till exempel enbart på Wii U i nuläget. Ett annat spel som ligger undertecknad nära hjärtat är Xenoblade Chronicles X. På 3DS finns bland annat Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies, Mario and Donkey Kong: Minis on the move plus en hel del gamla Gameboy och DS-titlar som finns på Virtual Console. Detta är bara ett axplock av spel, så om du äger någon av plattformarna ta en titt i affärerna innan måndag.

Det bör också nämnas att det är bara framsidan av affärerna som plockas ned. Så om du köper spel eller äger dem digitalt kommer de fortfarande gå att ladda ned efter den 27:e. Det är alltså bara möjligheten att köpa spel och DLC som försvinner.