Creative Assembly kan ha råkat avslöja nästa del i Total War-serien. Under en kort period låg ett spel vid namn Total War: Pharaoh uppe på spelseriens hemsida, bara för att snabbt försvinna, skriver PCGamesN.

Första gissningen är förstås att nästa Total War-spel äger rum någon gång i det forntida Egypten, eller i alla fall under någon period av det cirka 3 000 år långa kungarikets existens. Det är en period som serien inte direkt berört, så omöjligt är det inte.

Om det skulle behövas fler tecken på att Total War: Pharaoh faktiskt existerar så finns ett i spelets webbshop, uppger PCGamesN. Skriver du in ett icke existerande spel i adressen så får du normalt felmeddelandet "404", att sidan inte existerar. Men för store.totalwar.com/en/total-war/total-war-pharaoh säger istället "403 – access denied". Sidan finns alltså, men vi får inte komma in på den. Än.

En avslutande gissning: Total War: Pharaoh avtäcks (eller visas) under någon av spelshowerna i juni, gissningsvis på Summer Game Fest den 8:e. FZ täcker den live från studion, och schemat för sommarens spelshower har du här.