I juni och juli (den delas i två) släpps den tredje säsongen av The Witcher på Netflix, och en som vissa tittare menar är den sista. Varför? Därför att det är Henry Cavills final. Geralts silversvärd tas från säsong fyra över av Liam Hemsworth. Tredje säsongen hade dock kunnat bli definitiva slutet.

Lauren Schmidt Hissrich, showrunner, säger att Netflix gav henne och teamet valet att sätta punkt efter säsong tre. Det berättar hon för Total Film (via Gamesradar). Det låter emellertid som om det var en möjlighet man aldrig funderade över. Det finns "för många historier kvar att berätta".

Vi ställdes inför valet att sätta punkt för serien. Det var dock inget vi ville göra. Det finns för många historier kvar att berätta.

En annan möjlighet var att ersätta Geralt med en ny Witcher, men då skulle man helt och fullt lämna böckerna. Nej, i stället blir Hemsworth vår nya Geralt av Rivia. Schmidt Hissrich medger att han har "enorma skor att fylla", men att teamet känner sig spända på vad som komma skall.