Hypen kring Diablo IV har nått djävulska nivåer, och nu har Blizzard dragit igång ytterligare ett jippo för att höja blodtrycket lite extra. Spelet kommer som bekant ha ett Hardcore-läge, vilket innebär att ens karaktär inte är en oövervinnerlig mördarmaskin som återuppstår efter varje nederlag – istället räcker det med ett enda dödsfall för att karaktären ska vara förbrukad, varpå man måste börja om från början.

Det är detta Hardcore-läge som står i fokus i en ny tävling, där de 1 000 första personerna att nå nivå 100 med läget aktiverat kommer att få sina användarnamn graverade på en staty. Och det rör sig inte bara om några pixlar och polygoner på en staty i spelet, utan en fysisk staty. Dessvärre uppger inte Blizzard hur stor statyn är eller var den ska stå, men tweeten nedan föreställer Lilith, så vi kan åtminstone utgå ifrån att det är så den kommer att se ut.

Tävlingen pågår från 1 juni till 1 september, eller tills 1 000 personer har nått målet. Man måste vara över 18 år för att delta, och upptäcks någon form av fusk eller automation så diskas man givetvis. Det finns en hel radda andra villkor och regler, som ni hittar här.

Läs allt ni behöver veta om Diablo IV här.