I söndags fick vi ytterligare en matig titt på Starfield, men något som inte visas i dessa hårt regisserade shower är givetvis buggar och andra problem. Om man ska tro Xbox-chefen Matt Booty så kan det dock bli mindre av den varan än vi är vana vid i Bethesda-spel.

Han och Phil Spencer gästade Giant Bomb på Youtube i veckan, och ämnet gled givetvis in på ett av årets absolut största spelsläpp. Booty berättade att de har massor av personer som just nu speltestar spelet, och sett till antalet buggar hade Starfield kunnat släppas redan i dag och ändå haft minst antal buggar av något Bethesda-spel direkt vid släppet.

Phil Spencer påpekade i sin tur att spelet hade ett betydligt tidigare släppdatum innan Microsoft köpte Zenimax. När uppköpet gick igenom satte de sig dock med Todd och gänget, och förklarade att de ville ge dem ordentligt med tid.

Huruvida spelet lever upp till detta får vi veta den 6 september, eller den 1 september om man investerar i någon av de dyrare utgåvorna. Klart står även att man får nöja sig med 30 fps om man spelar på konsol.