En ny månad lurar bakom hörnet, vilket innebär en ny omgång spel till alla Playstation Plus-prenumeranter. Det rör sig om tre spel som blir tillgängliga för alla tre prenumerationsnivåer, och de bjuder på en hel del variation.

Först ut är Media Molecules spel/plattform Dreams, som låter en skapa egna upplevelser och spel. Man kan även ge sig i kast med andra användares skapelser eller se vad som är möjligt med verktygen genom att spela igenom Media Molecules egna kreationer. Dessa inkluderar Tren, som är ett pussel- och plattformsspel, där man tuffar runt som ett modelltåg.

Nästa spel är Death's Door, som är ett actionäventyr ur isometrisk kameravinkel där man måste lösa pussel och dräpa en serie bossar. Man spelar som en kråka vars uppgift det är att skörda själar, och när en av dessa själar blir stulen är det bara att följa efter tjuven in i en annan värld.

Det sista spelet är PGA Tour 2K23, och ja, det är golf. Välj klubba, tajma svingen, dräm till bollen och håll tummarna för att vinden är på din sida. Man kan även designa egna banor med Course Designer-funktionen.

Samtliga spel blir tillgängliga den 1 augusti och måste hämtas ut innan 4 september.