Battlebit Remastered har verkligen gjort dundersuccé efter sitt early access-släpp på Steam, och lyckades kränga nästan två miljoner exemplar under sina första två veckor. Men resan har ju bara börjat och uppdateringar till spelet släpps med jämna mellanrum.

Den senaste kommer med den ljuva siffran 2.0 och bär på en hel del nyheter. Diverse kartor har till exempel gjorts om för att bättre lämpar sig för olika spellägen med olika antal spelare, medan andra fått sina objektiv skiftade.

En av de främsta förändringarna är dock alla klasser nu kan använda ett bandage för att läka 40 HP, även om man blöder. Man kan även använda bandage på andra spelare, men bara för att stoppa blödning och återuppliva. Enligt utvecklarna är det för att sjukvårdarklassen hittills varit den enda klassen som var kapabel att överleva fler än en strid.

Därtill har det nya havsfordonet RCB90 lagts till, kanske mer känt här i norr som Stridsbåt 90H, ursprungligen framtagen vid Dockstavarvet i Sverige. Uppdateringen kommer med massor av andra justeringar och fixar, som ni finner listade här.