Mortal Kombat 1 anländer den 19 september, och nu har ytterligare några karaktärer bekräftats. Detta görs givetvis med en ytterst blodig trailer, med röntgen-slowmotion som hade gjort självaste Sniper Elite avundsjuk.

Det stora dragplåstret i denna vända av slagskämpar får nog sägas vara Reptile/Syzoth, som hängt med ända från det första spelet. I MK1 kommer han att kunna skifta mellan sin reptilform och mänskliga form, vilket kan nyttjas i hans olika kombos (utöver att spy galla över motståndarna).

Sedan har vi självstymparen Havik, som inte tvekar att slita av sin egen arm för att kunna använda den som tillhygge. Avslutningsvis ser vi Ashrah, som är en demon i mer eller mindre mänsklig form, vilket hon åstadkommit genom att fördriva merparten av all ondska från sin själ.

Spelet kommer även att innehålla så kallade Kameos, som är sekundära karaktärer som kan hoppa in i ett par sekunder åt gången för att leverera egna attacker åt en. Dessa kommer bland annat att inkludera Sareena, Scorpion, Cyrax, Kano, Jax, Sub-Zero och Goro.