I en intervju hos USA Today säger #Bethesdas Pete Hines att #Fallout: New Vegas kommer ta "hundratals timmar" för den som vill utforska allt.

Det är en massiv spelvärld som kommer ta dig hundratals timmar för att utforska varenda vinkel och vrå. Vegas är vid liv. Det är inte en spökstad. Staden existerar fortfarande och frodas. Det finns kasinos, och du kan gå nerför The Strip. Det kommer ha en väldigt annorlunda känsla utifrån den synvinkeln.

Handlingen rapporteras också vara i princip helt fristående, även om de som spelat #Fallout 3 säkert kan nicka igenkännande åt vissa saker. Fallout: New Vegas väntas ut i höst till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

[video=4417]

misstänker att det här kommer bli jävligt bra. 22/02 Om det är fallout 3 du snackar om så finns det en dlc som gör så du kan fortsätta spela när du har klarat spelet. Dessutom ökar den din max lvl till 30. Broken Steel heter dlc:n 20/02 Jag gillade inte att det inte gick att spela vidare efter att man klarat mainquesten, så slutade med att jag gick tillbaka till ett savegame körde en gång och sen aldrig mer. Varit sugen på att köra om dock. 19/02 Väldigt sant, äöven i A-RPG som Diablo och Sacred så skadar det inte om main Quest låter/tvingar en som spelare att utforska världen, eller iaf side-quests gör så att man upptäcker nya områden :) Det är bara jobbigt om main quest täcker 30% (högst) av... 19/02 Absolut. Det skadar dock inte att ha ett main quest uppdrag som forcerar spelaren att utforska en stor del av världen man har gjort. Hur många gick inte miste om 90% av all fallout 3 content för att de rushade main questet? Att slänga in ett quest utan... 19/02 älska fallout 1 o 2 men 3 var ingen höjdare gillar inte spriga skjuta som nåt löjligt fps men det är sånna spel som säljer. tur har man bioware och dragon age mums 19/02 Hoppas man kan bli proffs boxare i spelet som i fallout 2 i new reno, tyckte det såg så kul ut när man slog ihjäl alla boxare med sina boxningshanskar som man hade metallplattor i. 19/02 Jag köper iaf pc versionen, anledning är alla 1000-tals mods som kommer komma. 19/02 Om man rushar ett spel med rollspelsinslag, bara kör mainquest etc. kan man säkert klara det på drygt 8h, och missa hela poängen med spelet. Det är samma sak som att spring i grupp i WoW och powerlevla som n00b bara för att nå level 80 på 10h, man missa... 19/02 Förmodligen blir det bra men buggigt, det borde vara Obsidian's signatur :) 18/02
Skicka en rättelse