En tålig rymddräkt är bra att ha när man kuskar runt i rymden. Om du är lite för lat för att slita ihop till att förbättra din grunddräkt i Starfield så finns en bugg som låter dig komma åt en präktig modell tidigt i spelet.

Den finns inlåst i ett skåp redan i spelets börja, i ett låst glasskåp i källaren på Constellations trivsamma högkvarter. Egentligen behöver du ha master-nivå i att dyrka lås för att komma åt den, men tack vare en liiiten, liten glipa i skåpets dörrkarm kan du snika åt dig dräkt och tillbehör utan bestraffning.

En Patrick Maka rapporterar om buggen på X, och PC Gamer har verifierat att det funkar. De har också släppt en film som funkar som guide om du vill testa. Fuskis där!

Vi får väl se om tjuvknepet blir kvar eller om Bethesda stänger luckan. Samt om de som redan snott åt sig dyrgripen då får behålla den. Enligt uppgift ska det här gälla både på pc och Xbox.

För övrigt släpps Starfield "på riktigt" klockan 2 natten mellan tisdag och onsdag. Det finns ute sen i fredags om man vill betala extra för Premium-versionen.