Under gårdagskvällens Playstation Direct State of Play avslöjade Sony en liten färgexplosion till Playstation 5. I den så kallade "deep earth"-kollektionen, som inspireras av nyanser vi hittar i jorden, ingår skal till PS5 och Dualsense-kontroller i tre olika metalliska utföranden: rött, blått och silver.

Eller kanske hellre: "volcanic red", "cobalt blue" och "sterling silver". Prislappar och datum finns ännu inte, men enligt Playstation-bloggen sker release "i år". Designern Leo Cardosa beskriver:

Vulkaniskt rött visar en rik, flammande röd ton. Koboltblå, å sin sida, ger oss en djup blå nyans med fängslande lila hintar. Slutligen, sterlingsilver är en klassisk estetik men en subtil blå underton.

För ett par år sedan var det en liten cirkus kring sidopanelerna till PS5-konsolen. Tredjepartsskal började säljas vilket fick Sony att hota med rättsliga åtgärder. Senare såg Sony till att skaffa patent på sidopaneler. Tredjepartstillverkare fortsätter dock sälja här och där i olika utföranden.