Marvel's Avengers började säljas för tre år sedan och gör snart det motsatta: slutar säljas. I början av året bekräftade Crystal Dynamics att man från och med 30 september överger spelet. Det innebär också att det kommer sluta säljas i digital form på Playstation, Xbox och Steam.

Man tar dock tillfället i akt och låter avskedet ske med en rejäl prissänkning. Avengers reas ut med 90 procent på samtliga plattformar och kostar omkring 50-lappen. Finns ett sug? Vänta inte.

Följdfrågan är given: hur länge till kommer det gå att spela? Crystal Dynamics har klargjort att servrarna kommer snurra vidare efter 30 september. Du kommer kunna fortsätta spela både solo och multiplayer. Frågan är: hur länge? Där finns i dagsläget inga tydliga besked.

Allt officiellt stöd för spelet kommer att avslutas den 30 september 2023. Även efter att det officiella stödet upphör kommer både enspelar- och flerspelarläge att fortsätta vara tillgängliga.

Crystal Dynamics har gått vidare och gör ett nytt Tomb Raider i samarbete med Amazon. Den som väntar på nya Marvel-spel behöver inte vänta så länge: Spider-Man 2 släpps den 20 oktober.