Phantom Liberty når oss inte förrän nästa vecka, men redan nu har den stora 2.0-uppdateringen släppts. Notera att den är sin egen (kostnadsfria) best, bredvid expansionen. Förväntningarna hos många är att Cyberpunk 2077 ska kännas som ett helt nytt spel, då flertalet av spelets system genomgått en helrenovering. Det finns skäl till varför CD Projekt uppmanar oss alla att börja om från början i Night City.

Läs om några av de mest brännande punkterna nedan, eller se dem i videogenomgången ovan.

  • Cyberware-kapaciteten har ökat. Det finns ett tak, men det är ett maxtak för alltsammans snarare än individuella kroppsytor. Mer flexibilitet, kort sagt.

  • Fordonsstrider och biljakter med både pangpang och "hacking-hacking".

  • Ett nytt wanted-system i samma anda som GTA gör att du inte kan skapa kaos utan konsekvenser. Akta dig för MaxTac!

  • Målet med omdesignade perks- och skills-systemet, berättar CD Projekt, är de facto färre perks, men i gengäld fler som betyder något. Förmågor som betyder något snarare än "under huven"-siffror. Missa för all del inte planeringsverktyget som CD Projekt Red snickrat ihop för att komma förberedd till cyberfesten.

  • Kolla för all del in videor undertill för några av utvecklarnas favorit-builds.

Förbättringar har också gjorts i i fiende-AI och spelets gränssnitt, hälsar CD Projekt. En mindre betydande (men potentiellt riktigt livfull) nyhet är att man lagt till ytterligare radiostationer.

Allt som allt: en hel del. Du kan vara säker på att FZ kommer djupdyka i alla nyheter framöver. Låt oss redan nu tjuvstarta genom en trio videor där CD Projekt redogör för några favorit-builds.