Borderlands 4 och Tiny Tina's Wonderland 2 kan vara under utveckling hos Gearbox. Officiellt existerar inget av spelen, men en person som jobbat hos företaget har råkat (eller "råkat") nämna de två spelen i sin Linkedin-profil, skriver Eurogamer.

Personen ska under en tremånadersperiod förra året ha chefat för 66 personer, och uppgiften var att "planera och överse utvecklingen av Borderlands 4" och "Tiny Tina's Wonderlands 2". Båda projekten ska ha gjorts i Unreal Engine 4. En rad andra, redan kända spel nämndes också. Spelnamnen har tagits bort, och enligt VG247.com har titlarna ersatts av orden "Unannounced sequel (Unreal Engine 4]".

Inget är förstås bekräftat, så se tills vidare uppgifterna som rykten.

Officiellt jobbar Gearbox på ett nytt Brothers in Arms av något slag, men detaljerna lyser med sin frånvaro. Den annars så pratglade VD:n och grundaren Randy Pitchford sa för två år sen att det sågade Aliens: Colonial Marines lärt dem läxan att inte prata för tidigt om sina projekt, detta för att undvika hype. Ett löfte han fortfarande håller.

Tiny Tina's Wonderland släpptes i mars 2022. Borderlands 3 kom i september 2019. Båda spelen mottogs helt okej av kritikerkåren och har sålt skapligt, så uppföljare vore allt annat än överraskande.