Det mesta vi fick se var en förrenderad trailer, men de få skymtar från det faktiska spelet som visades upp gav många mersmak. Jurassic Park: Survival (ej att förväxlas med det nedlagda spelet med samma namn från början av 2000-talet) beskrivs som ett actionäventyr som utspelar sig på Isla Nubar, alltså ön från första filmen, och om det senaste ryktet om spelet stämmer så lär många bli glada.

Det är ständigt lika snackvillige Jeff Grubb som uttalat sig om spelet och vilken riktning utvecklaren siktar på i podden Xboxera.

För att klargöra så siktar de verkligen på Alien: Isolation med det där Jurassic Park-spelet. Det bör ha varit rätt uppenbart med tanke på vad vi såg, men det är målet med det spelet, så det är trevligt.

Det är nog vad många har hoppats på och ingen direkt högoddsare med tanke på att vi ska få "använda smygtaktiker och distraktioner", så vi håller tummarna för att Grubb faktiskt har kött på benen.

Det skulle onekligen kunna vara ett riktigt intressant koncept, eftersom de olika dinosaurierna sägs ha olika beteenden i spelet – ska man stå stilla för att inte bli upptäckt av t-rexen eller spurta mot bajamajan för att undvika raptorerna som är på väg?