Uppmaningarna till en pc-version av Bloodborne har ekat mer eller mindre sedan spelet släpptes på Playstation 4. Ingen har dock utannonserats, och i en intervju med Pcgamer frågades Hidetaka Miyazaki om han själv skulle vilja se en pc-version.

Han svarade att han visste att andra i teamet vill göra en, men att han får problem om han säger att han själv vill det. Han tillade dock att han som skaparen av Bloodborne gärna ser att fler spelare får njuta av det.

Speciellt eftersom det är ett spel som börjar bli sig till åren, ett sånt äldre spel som går förlorat på gammal hårdvara – jag tror att med alla såna spel så hade det varit trevligt att få chasen att låta fler spelare få uppleva och återuppleva denna relik från det förflutna. Så jag hade absolut inte motsatt mig det.

Kruxet är så klart att Fromsoftware inte äger varumärket, utan Sony. Men med tanke på Sonys ökande satsning på pc är det nog inte alls omöjligt att de någon gång i framtiden planerar en remaster eller remake som även kommer till pc.