#Command & Conquer 4: Tiberian Twilight kommer inte ha vare sig dedikerade servrar eller lan-funktioner, meddelar spelets lead designer Sam Bass via D-toid. Detta på grund av, eller tack vare, det globala spelarprogressions-systemet:

som delas mellan single-player, multiplayer och skirmish där allt information lagras på en server. Så om du sätter dig vid en annan maskin -- kompisens hus, internet-café -- vart som helst, så kan du logga in med din profil och få tillgång till alla prylar du har tillgång till där. Allt lever på en server så du kan helt enkelt inte ha dedikerade servrar med det.

Däremot utlovar han att #EA helt gjort om onlinesystemet för att vara väldigt mycket solidare och modernare.

Ja det kommer fungera i ungefär ett år tills EA anser att det är dags att stänga ner servrarna och då kommer du aldrig någonsin kunna spela spelet i MP igen. 23/02 Förstår inte vad härjet är om. Spelet kommer nog fungera lika bra utan LAN stöd. Kommer kanske ta 2-3 minuter extra att hitta sina polare online. men hey, bättre det än... ja... 30 minuter? 22/02 Har dom ens fundarat på funktionen som Call Of Duty har? Med rankningen och sånt? Något liknande kan de väll hitta på???? 22/02 Skulle nog ta det lugnt med sådana uttalanden innan SC2 är släppt, tills dess är det nog osäkert huruvida Blizzard pissar på någon eller ej. Det är dock lite läskigt att de snackat med ex. MS om konsolversioner av sina kommande spel (och även WoW). Hur... 22/02 Haha ja det lär det ju inte göra, allt går att lösa när det kommer till sådana här saker. Men när det kommer till spelet i sig så lär det självdö inom 1 månad efter release. Förhoppningsvis i alla fall så det lär ju inte behövas någon oro överhuvudtaget... 22/02 Ja vad kan man säga, Lär inte spela någon roll och de lär itne behöva oroa sig över att folk kommer ladda hem spelet. Varför? Jo för det är nog det sämsta C&C spel som gjorts(håller på att göras). Ja ni hörde rätt och ni vet att jag har rätt. Har nog... 22/02 Tja, för att det finns LAN i GTA IV? Fast du har väl rätt, GTA IV kom ju innan LAN börjades ta bort och man blev tvungen att använda matchmaking för internetspelande. :down: 22/02 Inget lanstöd = no thx 22/02 Det är en tråkig trend att Lanstödet tas bort för spel. Dedikerade servrar till strategispel är ju dock rätt onödigt. 22/02 Det hade ju inte varit några problem att ha stöd för LAN också, men den här lösningen lär väl minska piratkopieringen en del. 22/02
Skicka en rättelse