Capcom meddelar att deras ett år gamla co-op-dino-mech-spel Exoprimal inte kommer få något nytt innehåll. Spelet lanserades 2023 som ett nytt varumärke där Capcom försökte skapa ett så kallat live-service-spel. Men nu verkar spelet alltså sjunga på sista versen.

Exoprimal mottogs med rätt ljummen kritik (undertecknad gav spelet en 2:an här på FZ), men Capcom har gjort ett gediget försök att dra spelare till deras dinofest. De har bland annat lanserat innehåll där de korsat spelet med andra populära Capcomspel som Street Fighter. Dessvärre verkar inget ha lyckats och kollar man på SteamDB i nuläget så ligger Exoprimal som mest på runt 66 spelare på ett dygn.

Capcom säger att update 4 blir sista uppdateringen och att den även kommer markera slutet för säsong 4. Efter 11:e juli kommer spelet att börja om på säsong 1 igen och sen fortsätta rotera in säsong 2-4. Spelet kommer således inte plockas ned utan kommer gå att köra som vanligt med alla lägen tillgängliga för de som fortfarande spelar.

Har vi kvar några dinojägare här på FZ?