Clover startades av Capcom, och syftet var att ge spelmakarna stor kreativ frihet. Vi fick Viewtiful Joe-spelen, Ōkami och God Hand innan flera tunga namn lämnade och Capcom stängde studion.

Hideki Kamiya, som sedermera blev ansiktet utåt för Platinumgames (som han lämnade när tilliten försvann), säger att Clover "sannolikt" funnits kvar vore det inte för att den inledande försäljningen av Ōkami var ett "stort misslyckande". Han diskuterar utvecklingen med Ikumi Nakamura som "vann" E3 2019. Det Zelda-lika Ōkami var deras första samarbete.

Man kan lugnt säga att Ōkami blivit en kultklassiker, men Nakamura medger i samtalet att "teamet var sämst!". Kamiya fyller i att "drömteamet" faktiskt var "svagt" i och med att det fanns olika grader av passion. Större entusiasm hade gett oss ett bättre spel, anser Nakamura.

Duon jobbar inte ihop idag. Nakamura jobbar på indieprojekt, medan Kamiyas mission är oklart. 2020 sa dock duon att det inte var frågan "om" utan "när" Ōkami 2 blir av. Vi fortsätter vänta.