I uppgifter angående rollbesättningen för vad som med största sannolikhet är #Call of Duty 7 finns nya uppgifter om spelets karaktärer, som såklart behöver utrustas med motion capture och röster. Bland annat beskrivs karaktären Frank Barnes som är en del av elitstyrkan "Military Assistance Command, Vietnam - Studies and Observations Group", vars uppgift var att utföra hemliga operationer under Vietnam-kriget. De har funnits på riktigt!.

Detta är inte första gången vi hör det ryktas om att #Treyarchs nästa Call of Duty-titel ska ta plats under Vietnam-kriget. Och med nya uppgifter som dessa så börjar det kännas mer och mer sannolikt att vi får slåss i djungeln lagom till vintern. Vad tycker du om Vietnam-kriget, är det en mer spännande krigsmiljö än "klassikern" Andra världskriget?

Vad säger Activision själva då? Inte ett knyst.

Jag har köpt alla Cod som har släppts, både till frugan och mig. Men jag tvekar om jag kommer att köpa om dom inte kör på dedicated servers denna gång. Jag tyckar att man spenderar mer tid att vänta än att spela när man använder IWnet och steam.:down: 30/05 verkar otroligt bra :D 21/03 Angående finska vinterkriget så vore det mysigt att använda skidor och gerillakrigsföring för omväxlingens skull. Ryssarna marscherade in och frös ihjäl eller blev ihjälskutna eller retirerade(läs arkebuserade). 14/03 Har du noll koll eller? Hur fasen kan du kalla vietnam för USA's värsta krig? USA i princip utrotade alla nord-amerikanska indian stammar. Vietnam/Laos/Kambodja må vara grymt krig men det folkmord USA gjorde på egen kontinent slår allt. :down: 23/02 Om de använder samma jävla motor, vilket de förmodligen kommer göra, så bajsar jag på mig. Alltså den de använt i CoD 4,5 & 6... 23/02 Activision blev "påkomna" för nån månad sedan med att köpa licenser till en massa musik från vietnamkrigets dagar. Om de inte tänkt göra ett "Guitar Hero : Flower-Power" så har vi nog lite "get some" att se fram emot. Må det vara Treyarch som utvecklar... 23/02 En ny version av Line of Sight Vietnam vore najs. Fortfarande ett kul spel. Svårt med eftersom man inte kan leka rambo utan få en kula i pannan. Sedan som några nämnde så finns det företag som försökt sig på alternativa universum krig. Finns ett som het... 23/02 Jag vill inte ha WW1/WW2/Vietnam/Modern warfare eller future warfare.... Vill ha något nytt och oprövat : / te.x Kosovo Warfare(med swedish forces) :D 22/02 Varför inte Korea? Känns som ett krig som tyvärr är alltför bortglömt, framförallt på vår kontinent. Vietnamkrig-FPS tröttnade på iom Vietcong-spelen. 22/02 Andra världskriget och storyn i MW spelen så är det en ganska klar kamp mot ondska. blir intressant hur amerikanska patrioter tolkar ett krig mot en ideologi som inte går ihop med deras levnadsstandarder. 22/02
Skicka en rättelse