Man skulle kunna tro att sommar och semester är detsamma som sol, bad och paraplydrinkar men det är helt fel. När värmen börjar pressa på som mest ska vi på FZ, tillsammans med 5000 andra, utöva monitorlyft, dricka hutlösa mängder koffeinhaltig dryck och mysa på DreamHack Summer 2004. Det finns ju dock vissa typer som får krupp om de inte får flexa musklerna på stranden, bland annat vår redaktionschef Shock, varför vi i år har ett läckert beach-tema på vår evenemangssajt så att även de kan slappna av.

Som vanligt kommer vi bo, och troligen äta och sova, i en trevlig monter men nytt för i år är att vi delar utrymmet med hårdvarutokarna från Sweclockers. Om detta är en lyckad blandning bör ni inte tveka en sekund på, det betyder helt enkelt att allt blir dubbelt så trevligt när vi sparkar igång tävlingar och andra spektakel.

Detta är alltså platsen för de senaste DreamHack-nyheterna och allt eftersom kommer vi här lägga upp mer information om våra tävligar och deras smaskiga priser. Tills dess har vi låtit höstens bilder och artiklar ligga kvar så att alla som vill kan återuppleva förra årets trevligheter i väntan på den 17:e juni.

Återigen, välkomna in. Tillsammans gör vi DreamHack Summer 2004 till det roligaste hittils.

Skicka en rättelse