Fredrik Liliegren har i en intervju med Gaming Union berättat att #Battlefield 3 kommer slå alla med häpnad. Liliegren var CEO på #Dice från 1988 till 2000, Studio Manager för #Dice Canada 2001 till 2006 och när den stängde ner startade han upp den nya studion #Antic Entertainment.

Ja, jag visste att de skulle gå konsolvägen eftersom försäljningssiffrorna på pc minskade. Jag vet vad det snackade om gällandes pc-sidan på nästa Battlefield, och de har inte tillkännagivit något av det ännu, efter tre år, så jag vet vad som är på gång, och jag kan fortfarande inte berätta om det eftersom jag fortfarande är under NDA.

Fredrik berättade hur han var med och arbetade på den ursprungliga prototypen för #Battlefield Heroes, och han är säker på att nästa Battlefield kommer väcka uppståndelse när det väl kommer, trots att hans uppgifter är tre år gamla.

Det är därför det kommer slå folk med häpnad, eftersom det inte är pc-versionen av Modern Warfare 2, det är inte den upplevelsen.

Exakt vad det skulle innebära är alltså väldigt oklart, men han verkar onekligen stå fast vid sina åsikter i ämnet. Vad nu det betyder rent konkret.

Skicka en rättelse