I en Develop-intervju säger #Rebellions Jason Kingsley att spelhuset är nöjda med den respons de fått efter #Aliens vs. Predator-släppet, både från recensenter såväl som fansen.

Vi ville att Aliens vs. Predator skulle bli en kritiker-succé såväl som en kommersiell succé, och det tycker vi att vi lyckats med. Recensionerna har huvudsakligen varit bra. Vi fick tre helt "s***"-recensioner från några amerikaner, vilket var lite märkligt. Några av dem var oförklarligt dåliga.

I intervjun talar Kingsley också om vikten av fortsatt stöd för titeln efter släppdatumet, och han säger också att det finns planer på en eventuell uppföljare. Hos FZ fick den efterlängtade actiontiteln "bara" godkänt, vilket kanske var en smula lägre än många hoppats på. Hur pass bra tycker du att Aliens vs. Predator är?

Jag tyckte spelet var grymt men i kampanjerna så händer det så lite grejjer, som marin så känns det som att man aldrig stöter på någon alien eller predator.. typ bara en alien här och en alien där och sen måste man väl bli förvånad ifall man ens får se... 25/02 Jag ska köpa både det här spelet och Colonial Marines när de säljs för ca 300 kr!! 25/02 Ja det ska släppas. Antingen blir det till jul eller början på nästa år. Har hört att de fortfarande jobbar på det iaf. Personligen tror jag mer på Colonial marines...iallafall när det gäller spelkänslan. 24/02 Nehej du det är det verkligen inte. Alla fans jag känner av denna spelserien spyr galla över spelet. Det är enligt mig ett totalt fiasko. Saknas helt känsla på större delen av spelet. Vilket är ett skämt i sig att ens kalla någon del av spelet "stor". 24/02 Eller ska alla gamers lära sig att subjektiva meningar finns? 24/02 Bara för att du tycker en sak är det inte fakta, dags att sluta gissa kanske? Rebellion sade själva att dom primärt gjorde spelet för konsol för det är där pengarna ligger. 24/02 Mera AvP åt folket = ) 24/02 PC-demot var ju ett skämt 24/02 Jo, eller.. nja jag skulle testa Avp på PS3 men det gick inte... Hosten lämnade osv. Kan hålla med om att det verkar sämre till Konsol, men min poäng är att spelet som kostade mig 499 på webhallen och det är ju inte klart för 5 öre. Är grymt besviken.... 24/02 Vad intelligent av dem att ge sig på "Amerikaner". Det finns ju så få av dem som ingår i konsumentmålgruppen menar jag. 24/02
Skicka en rättelse