Imorgon stundar första dagen på den vecka som i alla fall för vår del mestadels kommer ägnas åt DreamHack i Jönköping. Många förberedelser ska göras, tävlingar ska styras upp och sponsorer ska kontaktas men vi börjar äntligen bli redo att packa väskorna och åka till Elmia-hallen.

Inför detta kommande stor-LAN har vi tagit fram ett par FZ-produkter som kommer säljas exklusivt till besökarna på DreamHack. Det ena är ett riktigt läckert nyckelband, med en grå, vävd botten, påsytt svart satinband och ett behändigt snabbfäste. Det andra är en FZ-tshirt av den gamla modellen, det vill säga svart med ett stort läckert tryck. Dessa två produkter kan du som läsare på Sveriges bästa spelsajt redan nu förhandsboka och sedan hämta ut innan midnatt mellan torsdag och fredag på plats i Jönköping. De tröjor och nyckelband som inte är sålda vid denna tidpunkt kan vem som helst som promenerar förbi montern köpa. Vi har endast ett begränsat antal produkter och erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Jag vill förhandsboka en tröja eller ett nyckelband! >>

Förhoppningsvis får vi träffa många av er härliga läsare på DH, som ju faktiskt är bland det största som händer i gamingsverige. Därför har vi, tack vare en trevlig prick vid namn sweetfish, satt fart på en sida där du kan markera var i hallen du sitter.

Markera din plats här >>

Obs! Vårt markeringssystem har inget med DreamHacks biljettbokning att göra utan är enbart till för att visa andra FZ-läsare var man sitter.

Skicka en rättelse