Äntligen var vi då igång, tävlingsplanerna är uppskissade, monterdesignen börjar bli färdigplanerad och hela redaktionen sitter som på nålar inför resan söderut. Du kan följa oss och vårt arbete i bästa rosafluffsåpastil i redaktionsdagboken, vars första inlägg finns att läsa idag.

FZ Redaktionsdagbok: Måndag >>

I år har vi lagt krutet på fyra olika tävlingar och turneringar som vi i förväg planerat, förutom alla intervjuar och artiklar vi tänker skriva och alla bilder vi tänker ta väl på plats. Den första är skattjakten, som kommer ta dig runt hela Elmia på jakten efter frågor med gaming- och retrokaraktär. Bland annat en läcker MP3-spelare att digga till på vägen hem står på spel.

Läs mer om skattjakten >>

I montern som vi delar med våra kära kollegor hos Sweclockers har vi ett par projektorer, varav en är inkopplad till en Xbox. På denna hoppas vi att ni läsare vill komma och lira med oss och vi kommer dessutom varje dag att tävla i ett visst spel vem som kan få den bästa tiden, med härliga prylpriser från Dino.se att hämta.

Läs mer om Xbox-tävlingen >>

På senaste upplagan av DreamHack körde vi en populär tävling där målet var att göra om sig själv till en orch. Tävlingen blev så pass populär att vi valt att ge efter för de många förfrågningar vi fått och köra en ny upplaga. Den här gången handlar det dock om att editera sig själv till en piratliknande karaktär, något som vår egen Calle visat ett bra exempel på om du tittar på tävlingssidan.

Läs mer om pirattävlingen >>

Sist, men långt ifrån minst, har vi årets spelturnering från vår sida. Vi brukar inte vilja ens försöka konkurrera med DH:s egen gamecrew, inte heller i år. Spelet vi har valt är UT2004-demot så att alla kan vara med och försöka vinna de sjyssta priser som vi samlat ihop.

Läs mer om UT2004-demotävlingen >>

Vi hoppas att såväl ni som ska på DH på torsdag och ni som tänker stanna hemma följer oss på plats i allt vad vi kommer hitta på. Mängder och åter mängder av bilder lovar vi er redan nu!

Skicka en rättelse