Helt i linje med Chris Taylors [n=36743 spådom] häromdagen har en demo av #Supreme Commander 2 letat sig ut från #Gas Powered Games kodverkstad. Demoversionen finns att tillgå via Steam och den innehåller två banor, tutorial och ett par uppdrag.

[video=4503]
Samtidigt meddelas att såväl demo som fullversion innehåller Steamworks, vilket innebär Steam-achievements, automatiskt patchning, DLC-möjligheter med mera. Spelet släpps till Windows den 5 mars och till Xbox 360 två veckor senare.

Vilken värdelös demo och kampanjen verkar ju vara katastrof. SC 1 var ändå hyfsat. Total annihilation är ändå bäst. Man vill ju ha en skirmish bana för att känna av spelet. Denna fattiga kampanjdel fylld av klichéer klarar jag mig bra utan. 04/03 Efter att ha testat demon ordentligt måste jag säga att jag verkligen gillar det. Betydligt bättre än SupCom 1 som bara handlade om att bygga största mass farmen. Det återstår att se om det även blir bättre än Supreme Commander: Forged alliance. Positiv... 01/03 Tänkte det kunde vara trevligt att poängtera det som är positivt med uppföljaren också även om jag håller med om mycket negativt som sagts. :) Striderna känns ännu mer episka i uppföljaren då grafik och effekter fått sig ett litet uppsving. När tonvis... 28/02 Dom har tagit bort ekonomin i praktiken, det blir för svårt att spela om man var tvungen att planera osv 26/02 Bra inlägg. :) 26/02 Vad har hänt med ekonomin. Den var ju bra som den var i ettan varför ändra om det var bra? :( Tycker att ettan är något bättre men det kanske blir bättre i slutändan. (Sen kan man ju hoppas att det kommer en mod som ger tillbaka den gamla ekonomin :P ) 26/02 Någon som har grafikproblem med demo:t? Jag har ett 8800GTX kort med 196.21 och texturerna är helt paj :( 26/02 +1 på den :) 26/02 jaha, 500:- mer att stoppa i spargrisen på grund av samma problem: förenklade, dumbed down, mainstream, alla ska kunna spela - spel. Alla tillsammans nu: sug min kuk spel industrin. Ni kommer inte se en krona av mina pengar tills ni börjar göra spel som... 26/02 Tänkte dra hem och testa, men tyvärr... Tänker inte installera bloatware-Steam på min dator, får vänta tills spelet släpps och fixa det på nått annat sätt, eller lira på konsol om det nu ska behövas. Steam-pack, nej tack! 26/02
Skicka en rättelse