Det senaste vi hörde från #Gearbox Softwares alien-lir #Aliens: Colonial Marines var att dess släpp påverkas av #Rebellions #Aliens vs Predator-släpp, vilket nu skett. Nu har Randy Pitchford på Gearbox röjt till MCVUK att mycket arbete kommer läggas på licensen inom kort.

Vi har ett Aliens-spel med Sega och 20th Century Fox som vi är riktigt taggade kring. Det är detta jag har vävt samman och stulit från hela min karriär. Nu arbetar jag verkligen på det, men vi har vart tysta kring det än så länge.

En stor anledning till att arbetet fortskridit långsamt menar Pitchford på är att #Borderlands var så roligt att arbeta med att det i princip tog över företaget. Efter att det var färdigt ville fortsätta arbete. Och just kring DLC så har de släppt två stycken än så länge och den tredje som kommer säger Pitchford att det kommer ta dem till en ny nivå på varje sätt.

När och hur vi får mer information om titeln är oklart, men det är positivt att företaget har möjlighet, eller tar sig möjlighet, att arbeta mer på titeln.

Skicka en rättelse