MCV rapporterar att #Microsoft sneglar på #Nintendos tankar kring att få publicitet genom att nyttja kändisar i marknadsföring. Microsoft bjöd den här veckan in ett "elit-urval från media" och icke-spel-företag för att ta del av en VIP-uppvisning. Märken som Vogue och Glamour uppges vara några av Microsofts mål för att få upp ögonen hos icke-gamers för Natal.

Exakt vad det kommer innebära till slut är oklart, men det är inte ett för orimligt val att faktiskt gå via källor som når ut till den målgrupp som saknas istället för att endast hålla sig till specialistfacket.

Natal skulle jag kunna tänka mej använda när man bläddrar bland menyn för att välja låt osv. Men fan inte skulle jag palla att vifta på armana varje gång jag vill slå någon. Skulle jag tycka att det är något som jag har lust med köper jag wii istället.. 02/03 Räckte för min del med Eye-Toy till PS2. Känns som samma skrot och korn. Vill jag röra på mig så går jag ut och gör det. 01/03 Duh. Det handlar inte om att kändisar ska vara med i spelen utan att de ska användas i marknadsföringen. Så på TV är det David Beckham som står och viftar istället för random lycklig familj. 01/03 Varför ska de alltid vara kändisar i spel numera? Jag förstår folk som Lance Henriksen vill vara med i Alien spelen men. Varför ska vi ha kändisar i spel som Mass Effect? Personligen är jag rätt ointresserad av vilka som gör rösten, bara de gör den bra.... 01/03 Jag minns för ett tag sen när någon posta en länk där dem visade upp en man som lirade Half-Life med Natal. Han skulle trycka på en knapp i spelet, det var väl typ det hela videon gick ut på när jag tänker på det...Hur han försöker trycka på knappen.... 01/03 Allt jag ser är tomt hype. bevisa att skiten fungerar först. som jag sagt innan men säkert nån fanboy missat är att dom inte visat nåt än som fungerat, allt var på e3 där dom, saker som lika väl kunde körts på eyetoy, den där gubben med foten som faila,... 01/03 Wii var väldigt innovativt när det släpptes, och även där var möjligheterna "oändliga". Problemet ligger i utvecklarnas förmåga att göra något bra av det hela. 01/03 Ser fram emot Natal, Till skillnad från Wii och dess kloner så verkar det som något kul och innovativt. Förhoppningsvis erbjuds mer än bara dansspel och railshooters, möjligheterna är oändliga och man hoppas MS tar till vara på vad Natal kan erbjuda. 01/03 Oj vad jag inte vill lira via Natal, Till och med när jag är ensam så skulle jag skämmas. 01/03 Men detta har de väl hållit på med rätt länge nu, eller blandar jag ihop det med sony's grej? Det märks kanske hur intresserad jag är :D 01/03
Skicka en rättelse