En märklig bugg verkar ha påträffats i #Heavy Rain av en Kotaku-läsare. Buggen gör att kvinnliga huvudpersonen Madison blir helt naken. Nedanstående instruktioner förklarar hur man ska lyckas:

Spoilers
1. Avböj kyssen med Ethan Mars (i "On the Loose") men sätt igång kärlekssekvensen ändå.
2. Ladda ditt sparade spel så, well, är hon naken. Have fun.

Om uppgifterna stämmer kan vi inte bekräfta, eftersom FZ inte haft möjlighet att testa själva. Vi har faktiskt viktigare saker att göra.

Tja, stormen angående GTA var väl att dom hade en rating som var för 15+ eller nåt och att det stod att det inte var något naket i spelet. Heavy Rain är väl redan 18+ samt att där redan finns nakenscener i spelet. 03/03 Hymer: Så du har ett par vandrande bröst hemma eller? Själv har jag en fru, och hennes bröst får jag minsann inte se hur mycket jag vill (förstår henne då det hade blivit ganska kallt att gå omkring naken hemma jämt). 03/03 Wohoo, mer pixelboobs åt folket. Jag utser härmed detta till snyggaste nakenscenen i ett spel hittills. Fattar inte varför inte alla rollspel har sexscener med... Tag lärdom av filmens värld. 03/03 Sånt här är alltid skitdåligt. Efter Hot coffee skandalen i GTA så blev det sjukt mycket hårdare regler från förläggare vad gäller easter-eggs. Nu för tiden är det mer eller mindre förbjudet att lägg in sånt i spelen. Dom flesta kontrakt har klausuler... 03/03 hängpattar ja .. 02/03 Damn va snyggt spelet är eller. Fan får ta å skaffa en ps3 och nej det är inte för boobsen för det har jag ett par egna hemma som jag får se hur mycket jag vill. 02/03 Vadå iaf? :P 02/03 Hopp, där fick dom lite extra publicitet.. Kan ge mig fan på att dom medvetet lagt in "buggen". Hade det varit på PC skulle ingen ha brytt sig. Så fort det finns en karaktär av det kvinnliga könet så moddas det tuttar direkt. Stackars Lara Croft är väl... 02/03 Tur att hon är rakad iaf ;) 02/03 här är en video hehe rätt het ju!! http://www.youtube.com/watch?v=2ylmVPRXnwk 02/03
Skicka en rättelse