Måndag den 8 mars drar betatestning av racingspelet #Blur igång för Xbox 360-ägare. Betanyckel krävs för att få delta, och trevligt nog har #Activision försett FZ med en hel hög. Om du vill ha en nyckel klickar du dig vidare till utdelningssidan och paxar en. Gläd dig också åt att 48 timmars Xbox Live Gold-användning ingår, helt utan kostnad.

Nycklarna och instruktioner om hur du går tillväga börjar skickas ut om ungefär ett dygn. Sjävla betatestningen börjar som sagt på måndag. Håll även koll efter FZ:s förhandstitt inom kort!

Fick en key att registrera mig på sidan med där jag fick beskedet att de skulle emaila mig en "token" den 8.e mars. Någon som fått sin "token" ännu eller är jag bortglömd och ensam? 08/03 Tackar, inte dumt med extra nödsituationsgold på köpet också :) Jag älskar BETA's, och det här min första vunna BETA någonsin så det skall bli riktigt kul! Undrar om jag inte var den första att hämta BETAn, tog den mellan 1-2 tiden idag :P 03/03 Min nyckel kommer inte användas PM:a om du behöver 03/03 synd att man inte kunde regga sig på sidan dock.. på står att jag redan har ett acc där. även fast jag är 100% på att jag aldrig gort ett acc hos activision eller blur sidan. men när man försöker recovra lösenordet så på står sidan att inget acc är regg... 03/03 Jo det är ju iofs en rätt uppenbar lösning men tänkte först å främst om det bara var en bugg då jag gärna slipper använda jobbemailen eller göra en ny. 03/03 En annan mejladress? 03/03 När jag ska registrera mig på betasidan så står det att min mailadress redan existerar för ett konto, men när jag ska logga in så hittar den inte min mailadress i databasen för något konto? WTF?! Jag har inte reggat mig och kan således inte göra det hel... 03/03 Nån som vill ha en aktiveringsnyckel för betan? Kom på att jag inte har en korsbox :P 03/03 Mmh, verkar som att registreringen kom upp idag och att betan släpps den 8e.. verkar så, I dunno \o/ 03/03 När man reggat på deras sida så står det nåt i mailet om att man kan tanka betan osv först den 8 mars? :/ 03/03
Skicka en rättelse