Även om dess existens varit känd ett bra tag kommer i dag officiella besked om att #Test Drive Unlimited 2 är på gång. Det beskrivs som ett massivt onlineracingspel för tusentals spelare och det utvecklas till pc, Xbox 360 och PS3 (#föregångaren var inledningsvis 360-exklusiv men kom sedemera också till pc och PS2).

Nytt i TDU 2 är skademodell för bilarna, vädereffekter och en dygnscykel. En ny, icke namngiven ö står värd för det hela och det sägs att spelet ständigt är igång samt att off- och online-lägena är ihopvävda. Kodandet sköts åter av #Eden Studios, som ännu inte är redo att släppa ett potentiellt releasedatum.

Ett givet köp....Köpte 1:an för några månader sedan för 59kr... 08/03 Najs detta lär testas när det släpps. Hoppas bara de polerat det som var dåligt med ettan, så som tidigare nämts vägens ojämnhet i backar samt den generella buggigheten. Vore najs om musstyrning implementerades ála LFS. 05/03 laddade man ner uppdateringen så blev ju känslan lite "verkligare" men jag spale det inte för körkänslan utan för att det är ett roligt koncept med en hel ö att köra på utan laddningstider. friheten gör spelet. 04/03 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (entusiastisk) ettan va det bästa bilspelet jag någonsin spelt, gillar inte trackracers... 04/03 vill ha! 04/03 Kan bara hålla med dig:up: 04/03 På PC kom det en patch som fixade kontrollen, jag lirade på Xbox360 På Xbox var det iaf ospelbart, kanske det kommit en patch efter att jag lämnade tebaks skiten? (dock hade det nog varit ute närmare ett år då jag införskaffade det) Nej det är inte ett... 04/03 Älskade just detta, förutom i hardcore när man kör på det stora backarna. Flög ju fan till månen med koenigsegg. Fast det kanske är realistiskt, man kör ju ändå 350kmh+ så vem vet hur långt man flyger då >_< Hardcore > arcade 03/03 OMG! OMG! OMG!! Best news ever!! Älskar TDU! Lirar det fortfarande online med flera polare. Absolut ett top-3-bilspel för min del! Zymac: Hoppa i havet, tack. :) Kontrollerna är ju något av det bästa! :D 03/03 Jaaaa! Spelat TDU som en tok när det begav sig (i hardcore mode läge för bättre känsla såklart). :) Trevligt med skademodeller, vädereffekter och dygnscykel. *längtar* 03/03
Skicka en rättelse