Vi kunde i förrgår presentera mer CryEngine 3-godis och idag har de två första bilderna på #Crysis 2 nått vårt respektabla bildarkiv. Utan att säga för mycket ser det läckert ut, och mycket händer på samma gång.

När spelet släpps är oklart, men det väntas ut till 360, PS3 samt Windows och vilket format bilderna kommer från är oklart.

http://www.youtube.com/watch?v=2WJG14uLA3k 07/03 Hoppas de finslipar MP. Det är ju oftast det som håller uppe livslängden 06/03 alla ni som pissar och bölar och dissar detta redan nu. vad hade ni väntat er vad kräver ni av ett spel fotorelistisk kvalite i grafik? riktiga träd djur männskor? det är ett spel för helskotta duger det inte skit i det då fattar inte att folk dissar... 05/03 Ja det är jätteskönt. :P Jag gillar oxå grafisk utveckling, men det kan jag inte så på dessa screenshots. Totalälskar träd och djungel med. 05/03 Grand theft Crysis :) 05/03 haha, fett fail på det uppdraget! Håller helt med dig, Grafiken gör inte ett roligt spel när manuset och gameplay suger. 05/03 ohh har fortfarande mardrömmar om crysis 1 och uppdraget där man simmar i rymdskeppet, sämsta uppdraget i spelhistorien. Bra grafik är verkligen inte högst på listan, manuset i singelplayer är verkligen a och o imo för att det ska bli roligt. Men förhop... 05/03 Bilderna är in-game med huden borttagen så ni vet. Spelet kommer funka på xbox360 och ps3 så då bör det funka på eran PC. Men ni kommer inte få samma grafik som den i bilderna. Det finns spekulationer på att varje hus kommer vara utforskningsbar och att... 05/03 @Qrush: Visst e det så att en del spel klarar sig förbi checkarna även fast deras FPS e riktigt dålig. @Hipshot: Jo, men du kan ju som sagt uppgradera din dator. @HataMoto_: Frameraten e iofs inte allt. Om det känns som att spelet flyter på även fast... 05/03 PCn kan du ju ändå bygga om efter behov, konsolerna är som de är hårdvarumässigt.. 05/03
Skicka en rättelse