En demoversion av #Just Cause 2 har i dag släppts till samtliga plattformar. Det ger dig chansen att testa den vansinnesaction som #de svenska kodknackarna gett åtskilliga smakprov på i filmform på sistone.

Demobanan mäter generösa 90 kvadratkilometer, vilket är knappt en tiondel av fullversionens storlek (med förbehåll för eventuell felräkning från 35 kontra 400 kvadratmiles). Samma röj som i det färdiga spelet utlovas, med uppdrag som att avrätta en hög militär, tonvis med fordon, militärbaser, flygplan och mycket annat.

Smakprovet finns tillgängligt via Steam, Playstation Network och Xbox Live Marketplace. Windows-versionen [n=36757 kräver nyare Windows-versioner] (Win XP-stöd saknas) och Xbox 360-upplagan kräver i nuläget att du har ett betalkonto.

Fullversionen släpps den 26 mars.

[video=4547]

Spelade just färdigt fullversionen. Det här är good shit. Recension kommer framigenom. 08/03 Spelade lite innan i morse och fann det ganska underhållande, tills tiden gick ut... 07/03 Tråkigt, känns som en dålig kopia av MErcenaries 2, med lättare inslag av Lost Planet. Fordonsfysiken var det sämsta jag någonsin upplevt, till och med sämre än GEars 2, och det är imponerande. Grafiken var inte imponerande, AI'n skrattretande/värdelös,... 06/03 antingen låser man spelaren till ett område där han får springa runt, och sen kallar man spelet man demo'ar för sandbox/openworld.. eller, så släpper man lös spelaren i ett mycket mycket mycket större område och faktiskt visar något från denna sandlåda.... 06/03 Tråkigt att de bara varade i 30 min sen måste man köra om :/. Men ett kul demo 06/03 Tidsbegränsning? är dem oroliga att folk skall tycka det är fööör roligt. Sådant tjafs gör mig bara förbannad. Just cause 2 kan mkt väl bli ett bra spel, men att inte låta folk spela hur många jävla ggr dem vill eller hur länge är bara löjligt. spelet... 06/03 Tidsbegränsning? är dem oroliga att folk skall tycka det är fööör roligt. Sådant tjafs gör mig bara förbannad. Just cause 2 kan mkt väl bli ett bra spel, men att inte låta folk spela hur många jävla ggr dem vill eller hur länge är bara löjligt. spelet... 06/03 Kul demo, blir nog ett köp. Här är ett till sätt att ta bort tidsbegränsningen: 06/03 Någon mer än jag som inte kan hitta och ladda ner demon till PS3? 06/03 Well......antingen skiter du i spelet eller så gör du som de flesta smarta och skaffar win 7!!!!!!!!!! 06/03
Skicka en rättelse