Efter att #Apple tillkännagav nya Ipad i januari så har pryltokar världen över sannolikt drömt våta drömmar om nästa äppleprodukt. Nu kan vi meddela att släppdatumet för tablet-datorn blir den tredje april i USA, och att resten av världen får vänta till slutet av samma månad. Datumet gäller för wifi-modellen.

I USA blir priset 499 amerikanska dollar, vilket motsvarar drygt 3500 SEK. Om du är en av alla de som gillar att spela bärbara spel så lär du säkert glädjas åt 9,7-tumsskärmen, som lär göra App Store-spelen gott.

Den är inte ny. Inget Apple släpper är nytt. Det som är nytt är sättet du använder den, gränssnittet och enkelheten. Det har funnits läsplattor tidigare, men vidare bra har de inte varit och här har du det plus en massa andra funktioner i ett lättillgän... 09/03 Men skärp er nu. Usel MÅHÄNDA ja, men inte som flärdprodukt för där är poängen en annan. Vilken är det då? EDIT: (köper inte plastäpplen;) 09/03 hur ringer jag från den?. snarf snarf och [SvK]Rogue, Absolut så har alla sina egna åsikter när det gäller teknik och allt annat för den delen. Men jag kan inte direkt påstå att den här produkten är speciellt ny. Versioner av liknande har funnits extrem... 09/03 så att du förstår? omöjligt. Jag skulle kunna tänka mig ha en sån här, har jag pengar att slänga ut så slår jag till direkt. Skulle vara perfekt i jobbet att kunna visa kunderna video och bilder, smidigt. för att inte tala om allt annat man kan göra i... 08/03 A herrejavlar, Apple tjanar pengar pa sin produkt. Ve och fasa. Ring polisen. Bojkotta. Hur fan vagar de javlarna? Vi maste gora nagot at de har foretagen som vill ha en hog vinstmarginal, for sa far det ju for helvete inte ga till! Men, allvarligt tala... 08/03 Jag kommer att köpa.. Skulle ha passat perfekt nu när man satt i minibuss till och från Vasan. 15-tums Macbook pro, var lite för stor där man satt med alla pakning den tog.. Att köpa en 13tums Mac känns lite onödigt när man ska ha den på resor. Men en... 08/03 Bra skrivet där Rogue. Jag gillar smidigheten i den på samma sätt som med iPhone. Det tar några sekunder att starta den och vara ute på internet, eller vad man nu vill göra. Alla jag känner med bärbara datorer (även macar) håller på att krångla med slad... 08/03 Det här är ett exempel på den anti-Apple-talibanism som man bara vill kräkas på. Det är sådana här rabiata inlägg som gör debatter hätska, inte de s.k. "fan-boys" eller personer som ogillar en viss produkt men som kanske har mer konstruktiva saker att... 08/03 Tack, men nej tack... 08/03 Längar extra mycket då min ipod inte verkar ha många dagar kvar att leva... 08/03
Skicka en rättelse