Har du sett varenda avsnitt av science-fiction-serien Battlestar Galactica, två gånger? Då kan det vara klokt att säga upp ditt internetabonnemang lagom till hösten då NBC planerar att lansera ett webbaserat multiplayerspel från samma galax.

Spelet utvecklas av Bigpoint, som specialiserat sig på liknande applikationer, samt Unity vars spelmotor driver många 3D-spel på internet, däribland danska #Interstellar Marines. Mer information lär dyka upp de närmaste dagarna då det visas upp på stundande Game Developers Conference.

Det man hade velat se hade varit en "realistisk" rymdsimulator. Det är ont om bra sådana spel, och när nu BSG-seriens skapare såg till att hålla rymdstriderna på en hyfsat realistisk nivå så är det ju ett perfekt tillfälle. 11/03 BSG = dokusåpa i rymden, nä usch vilken tråkig serie. Och stargate är ju inte ens samma sak, den lutar mer och komedi medans BSG är mer drama vilket den inte är speciellt bra på. Det är bara massa tjat, gnäll och obetydliga bekymmer. Jag snabbspola igen... 10/03 Är inte MMO-marknaden lite överhettad just nu? Känns som det är en bubbla á la IT-kraschen som är på gång, plötsligt ska alla göra dem... 10/03 Bra serie. Men som spel, mja vem bryr sig liksom. Det kanske blir bra vem vet. 10/03 Tror mera på ett BSG liknande Wing Commander :) Synd att alla tillverkare är så kåta på att göra multiplayer spel 10/03 Stargarte? Tror jag hellre käkar min egen avföring än att se på det. Battlestar Galactica är som bäst okej. Ja, det är nog den bästa rymdserie som gjorts (vilket iofs inte är mycket att skryta om), men Baltar och hela handlingen blir bara tråkig och tja... 10/03 zoe greystone hawr 10/03 Mm det kan vara lovande men webb baserat låter inte bra :P Känns som att spelet kommer vara nåt som är kul i 5 min sen vill man inte röra det. Imo om dem skulle göra ett fint next gen spel så skulle dem typ ta delar som att flyga fighters, ha fps delar... 10/03 Fail serie, fail spel. 10/03 Haha de barnsligaste angreppen nånsin. Alla gillar inte chokladpudding heller :P 10/03
Skicka en rättelse