Hos Gametrailers avslöjar #God of War III-utvecklaren Steve Caterson att den planerade God of War-epilogen fick skrotas på grund av tidsbrist.

Det allra svåraste borttagandet var antagligen att vi hade en hel slags epilog planerad för slutet som vi aldrig... fick gjord.

"Kanske senare", tillägger herr Caterson sedan lite sådär lagom mystiskt som bara en person som vet något som andra personer inte vet kan göra. Eller som vet att andra tror att han vet något som andra inte vet. Ho-hum.

I intervjun säger han också att teamet är sugna på något nytt efter att ha färdigställt trilogins avslutande del. Samtidigt utesluter han inte att de återvänder senare, utrustade med nya erfarenheter för att producera ännu en omgång med grekisk gudsslakt.

Jag tror att det jag är mest intresserad av är att se var denna serie tar vägen, men jag är också intresserad av att testa något annorlunda och sedan ta med de nya lärdomarna och upplevelserna genom att testa något nytt med serien. Och inte nödvändigtvis återuppliva den, men med all extra input, all den annorlunda input... Du vet, som en konstform - vilken konstform som helst - så blir ju det du är fokuserad på så mycket bättre om du kan inhämta nya vinklar från så många andra saker som möjligt.

God of War III släpps exklusivt för Playstation 3 den 19 mars. FZ har redan recenserat. Det var väldigt fyra av fem, faktiskt.

Se hela videointervjun nedan, om simpel text inte är god nog.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=62450"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=62450" swliveconnect="true" name="gtembed" align="middle" allowscriptaccess="sameDomain" allowfullscreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed></object>Video Games | God of War III | Evolving Story Interview Part II HDXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

På bild: Kratos är vad man i dagligt tal skulle kalla för riktigt badass mafacka. Här ses han när han stoppar in extra vedträn eftersom helvetet inte är varmt nog.

Skicka en rättelse