#Electronic Arts tillkännagav nu under Game Developers Conference i San Francisco att #EA Sports Active till Wii får en uppföljare under hösten. Vitsigt nog har det nya "liret" fått arbetstiteln #EA Sports Active 2.0 och väntas ut till Playstation 3, Wii, Iphone samt Ipod Touch. De största nyheterna är pulsmätaren, nya band för att hålla rörelsesensorerna och en onlinetjänst för att hålla koll på vad du egentligen håller på med.

Det uttalade målet är att det ska vara enkelt att bära med sig och använda, vilket även skulle kunna förklara varför Ipaden inte nämns som format. Du ska kunna trådlöst hålla koll på vad som händer, hur din träning fortgår och även erhålla tips för att förbättra din träning inför framtiden.

Specifikt till Playstation 3-versionen utlovas att du kommer kunna ladda ner nya övningar och träningsprogram via PSN. Huruvida sidfläsket kommer dallra i takt med Xbox 360:s gröna ringar är oklart, men ett rimligt antagande är att utvecklare världen över fortfarande sysselsätter sig själva med att anpassa sig till Natal.

Skicka en rättelse