I en Gameinformer-intervju svarar #Square Enix Yoshinori Kitase ytterst hemlighetsfullt på frågan om vi kan vänta oss mer ifrån företagets Fabula Nova Crystallis-serie (som består av #Final Fantasy XIII, #Final Fantasy Versus XIII och #Final Fantasy Agito XIII). Svaret blev helt enkelt "Var snäll och se fram emot framtida utannonseringar", vilket är svårt att tolka som något annat än att den japanska rollspelsfabriken har mer rollspelsgodis på gång.

Stortiteln Final Fantasy XIII släpptes häromdagen och finns recenserad här. Vi gillade, om än med vissa förbehåll. Blir du glad av att höra att det sannolikt (med betoning på att inget ännu är officiellt) blir mer Final Fantasy XIII-sidospår att vänta på?

Sweet, är typ 25 timmar in i FFXIII, saknar städer, storyn är halvdan, det som saknas, stridsystemet håller, rätt kul faktiskt, när man vänjer sig med de olika paradigmesen och börjat aktivt byta mellan dom och gör egna för olika bossfights så hittar... 14/03 ff7 suger ju ff 6 och 9 som är bäst.. 13/03 Bara det att det inte hade varit mycket bättre. 13/03 tänk hur mycket bättre det hade varit med en ny version av FF7 istället=P 12/03 Gillar FF13 skarpt :) Fast skulle lätt vilja ha turbaserat som det är på final fantasy 7 och 10 =) 12/03 Fabula Nova Crystallis, hahaha, vem kommer på dessa namn? 12/03 Dom har patenterat namnet "Final Fantasy Haeresis XIII" också. 12/03 Jag håller med xector. Klart det är turbaserade FF vi vill ha! Kan inte ens fatta varför folk vill ha något annat från FF serien.... Och det är väldigt synd att det är något annat vi har fått i vissa tidigare spel. Fast jag gillade FFXIII strids system. 12/03 Jag tycker dom ska gå tillbaka till helt turbaserat. Det är absolut det roligaste! Jag hatade,avskydde, ogillade mycket starkt(och alla synonymer till) Final Fantasy 12's stridssytem.. Jävla skräp, det gjorde att jag inte ens orkade spela igenom det,... 12/03 Själv så vill jag inte ha något som är helt och hållet i realtid. Tycker att man tar bort möjligheten att göra strategiskt och taktiska genomtänkta val om man är verkligen tvungen att rusha igenom menyerna. Tycker att det är bra som nu att man kan lägga... 12/03
Skicka en rättelse