Inom kort släpps #Dragon Age-expansionen #Awakening för #Bioware-fantaster världen över. När de första boxarna fyllda med spelinnehåll sprättats upp borta i Förenta Staterna förklaras att ett lurigt meddelande väntar.

På ett kort där Dragon Age-logon figurerar står det "02.01.2011" - eller med en smidig superöversättning den första februari nästa år. #Electronic Arts meddelande under förra månaden att ett nytt Dragon Age väntas ut under det kommande finansiella årets fjärde kvartal. Det vill säga januari till mars nästa år. Vilket i sin tur ökar logiken i resonemanget.

Biowares Ray Muzyka har även tidigare meddelat att nya tillkännagivanden är att vänta på E3, vilket kan innebära ett kvartals väntan innan vi får klargjort huruvida detta antagande stämmer.

(Bilden kommer härifrån)

Nytt mmo eller kotormmo? Med den logon över hela pappret? Uhm inte troligt^^ de hintar om sin tänkta eta på DA:2 tror jag... Observera "tänkta" därför de inte skriver spelnamn eller annat, utan bara vill baita oss så vi börjar hypea i god tid... *rollse... 15/03 Underbart. Dragon Age var mitt GOTY 2009. 13/03 Var samma motor på bg1 &2 enda skillnaden var att dom kunde motorn bättre till 2an . så man kan väl hoppas på samma här .framförallt att dom slutar med konsollerna så motorn får visa vad den går för istället för att anpassa den för dom . sämmre resultat... 13/03 Så mycket för två års DLC. :P 12/03 Behöver ju inte vara Dragon Age 2 kan gott och väl vara nån annan titel också, Masseffect 3 känns dock lite väl för tidigt så det är det nog inte, DA 1 skulle ju det bli DLC's till i minst 2 år känns dumt isåfall och gå direkt till DA2 Aja hur som helst... 12/03 Mer dragon age, kan inte bli annat än glad! :) 12/03 Håller tummarna för att det är en expansion. Är ju lite löjligt ifall deras "2-årsplan om DLC för Dragon Age" bara rinner ut i sanden. 12/03 Nä va f-n! Jag har ju inte ens hunnit installera det nuvarande! Ligger på en hylla och väntar. Kan inte rå för att jag drabbats av Age of Wonders 2 - sjuka igen. 12/03 Låter trevligt tycker jag. Bara storyn, världen och karaktärerna fortfarande är lika välpolerade så blir jag nöjd. 12/03 Jag hoppas på uppdaterad grafik, men kommer köpa spelet även om inga större förändringar sker. Så bra är ettan på PS3 12/03
Skicka en rättelse